HUIDVERBETERING

SEYO TDA is een huidverbeterende therapie een behandeling die dieper gaat en de conditie van uw huid structureel verbetert. Seyo TDA (Transdermale Application) is een nieuwe computergestuurde behandeling voor huidverjonging en huidverbetering, waarbij de huid niet wordt aangeraakt.TDA is een wetenschappelijk bewezen, gepatenteerde methode voor een intensieve behandeling van de diepere huidlagen waar structureel reserves worden opgebouwd.

Deze reserves stimuleren de celvernieuwing waardoor de huid verbetert en er zichtbaar gladder uitziet. Tijdens de behandeling worden de gepatendeerde werkstoffen (zitten in luchtdichte cartrige) dmv een jetstream van zuurstof naar de diepere huidlagen getransporteerd, dit voelt aan als een zachte koele massage.

De resultaten zijn verrassend: er ontstaat een subtiel mooie verjongde verandering in het gezicht die iedereen ziet maar die niemand kan benoemen.

Binnen 30 minuten het eerste zichtbare en voelbaar resultaat.

Voor gezicht, hals en decollete. zijn verschillende serums(cartrige) met huid eigen werkstoffen die afgestemd zijn op de huidconditie

Zie de TDA anti aging  behandel mogelijkheden.