OMEGA 3  ALGENOLIE
Zuiver vegan omega 3 supplement afkomstig uit algen. Goed voor jou en goed voor de natuur!

  • DHA is goed voor je gezichtsvermogen en de hersenen bij een minimale inname van  250 mg DHA per dag
  • 250 mg DHA per capsule
  • 125 mg EPA per capsule
  • Omega 3 afkomstig uit zuivere algenolie

De belangrijkste aangetoonde effecten van Omega 3

  • Een gezonde en soepele huid
  • Optimale hersenfunctie en concentratie
  • Verminderde kans op hart en vaatziekten
  • Verbeterde hormoonbalans
  • Bestrijding van ontstekingen

Omega 3 kan ons lichaam niet zelf aanmaken. we moeten het dus binnen krijgen door voeding of suppletie. Echter krijgen we door ons westers dieet van tegenwoordig niet meer de juiste verhouding tussen omega 3 en omega 6 binnen. Dus worden onze celwanden stijver/ harder. Voedingsstoffen en afvalstoffen worden daardoor steeds minder goed aan- en afgevoerd. Deze disbalans zorgt voor ontstekingen op celniveau. Zie supplementen als voeding niet als medicijn. Ze kunnen  natuurlijke voeding nooit vervangen maar wel aanvullen.

AANBEVELEN BIJ

Acné/ Rosacea/ Droge Huid. Het vetzuur omega 3 is een essentieel bouwsteen voor de huid. Ze houdt de celwanden soepel en hydrateerd. Bovendien werkt omega 3 ontstekingsremmend en ontstekingen zijn een veel voorkomende oorzaak van huidproblemen.

DROOG HAAR/ ROOS EN HAARUITVAL Het is bekend dat omega 3 verzuren bijdragen aan een gezonde hoofdhuid. Een disbalans in de vorming omega 3/6 vetzuren kunnen een droge huid , haaruitval en roos veroorzaken.

HART EN VAATKLACHTEN De Omega 3 zorgt voor een goede werking van het hart, het behoud van een gezonde cholesterol en houdt deze vitale spier gezond. Dankzij EPA en DHA uit de alpenolie functioneren je hersenen optimaal. Bovendien verouderen je hersenen minder snel. de essentiële verzuren zorgen ook voor een gezonde slaap. Een onmisbaar element om je concentratie op pijl te houden

PROBLEMEN MET CHOLESTEROL/ HOGE BLOEDDRUK Omega 3 vetzuren hebben een gunstig effect op de vetsamenstelling van het bloed. Studies hebben aangetoond dat voldoende omega 3 een bloeddruk verlagend effect heeft.

GEHEUGENPROBLEMEN Het essentiële omega 3 vetzuur DHA is een belangrijke bouwsteen van de hersenen en speelt een belangrijke rol bij het functioneren van de hersenen. Een soepel celmembraan zorgt voor effectieve communicatie tussen hersencellen.

Verkooprijs 60 capsules ( 1 per dag nodig)   € 37,50