VITAMINE C LIPOSOMAAL 20x betere opname door le lijf. Deze vitamine C is verpakt in een liposoom. Een liposoom is een laagje van fosfolipiden en dat zijn natuurlijke moleculen die gelijk zijn aan je celwand. De liposoom versmelt met onze celwand en komt dus direct in de celwand terecht. daarom doet deze vitamine veel beter zijn werk.

Vitamine C voor behoud van een gezonde huid Vitamine C is een belangrijke vitamine voor je huid . het helpt bij de verzorging van je huid van binnen uit en draagt bovendien bij aan de vorming van collageen. collageen is de stof die helpt je huid te verstevigen. Door voldoende vitamine C binnen te krijgen help jij dus om jou huid  gezond en sterk te houden

Andere functies van vitamine C

Vitamine C  is niet alleen goed voor je huid het levert je nog een hoop andere gezondheidsvoordelen op! Zo ondersteunt vitamine C je immuunsysteem, waardoor het helpt je  weerstand goed te houden. Daarnaast heeft vitamine C een belangrijke functies antioxidant. Antioxidanten helpen je lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buiten af, zoals vervuiling en zonlicht.

Vitamine C in voeding

In onze voeding is vitamine C te vinden in grenzen , fruit en aardappelen. Vooral kiwi”s aardbeien, paprika en spruiten zijn echte uitblinkers als het gaat om vitamine C. Wanneer je hier niet dagelijks veel van eet, kan het handig zijn om aanvullend een vitamine C supplement te gebruiken. Zo weet je zeker dat het goed zit met jouw vitamine C inname.

Waarom LipoCellTech van Blend New Day?

  • Ongekende hoge biologische beschikbaarheid door superieur transport
  • Bevat enkel pure ingrediënten, geen vulmiddelen, conserveermiddelen of andere niet werkzame stoffen
  • Natuurlijke productiemethode, geen gebruik van hitte, chemicaliën of druk waardoor werkzame stof intact blijft

Nature’s Way

De methode die LipoCellTech gebruikt bootst de natuur na. Vandaar  “NATURE’S WAY”. het menselijk lichaam maakt zelf liposomen aan van het voedsel in het spijsverteringskanaal. Door het voedsel te verbinden met Choline ( Vitamine B4) maakt het lichaam van de nutriënten in het voedsel liposomen. Door gezuiverd water te gebruiken tijdens het productieproces wordt de manier waarop het lichaam zelf liposomen aanmaakt nagebootst. Hierdoor herkent het lichaam de liposomale producten als lichaamseigen materiaal waardoor de opname van de liposomen meer dan 95 % is.

verkoopprijs € 29,75