MY Daily Detox , Chlorella Vegan

Super greens! 500 mg Algen die in Nederland gekweekt worden. De eigenschap hebben dat ze afvalstoffen aan zich binden en afvoeren.Een anti oxidant om je lijf gezond te houden. Een pre- bionica dus voeding voor je darmflora om de darmwand te verbetere

AANBEVELEN BIJ:

ONRUSTIGE HUID/HUIDVEROUDERING
Chlorella bevat sterk ontgiftende eigenschappen waardoor een reinigingde werking heeft o ons grootste orgaan, de huid. Daarnaast werkt het ontstekingsremmend en gaat het huidveroudering tegen omdat het krachtige antioxidanten bevat.

OBSTIPATIE/ DARMPROBLEMEN  Chlorofyl versnelt de celvernieuwing van de slijmvliezen van de wanden van maag en darmen waardoor deze beter gaan functioneren.* Verbetert de spijsvertering

VERMOEIDHEID Ondersteunt de vitaliteit omdat het een rijke bron aan vitale voedingsstoffen bevat. Stimuleert de aanmaak van rode bloedcellen.

DAGELIJKSE DETOX/ REINIGING Chlorella helpt je lever te ondersteunen doordat het in staat is giftige stoffen aan zich te binden en deze veilig af te voeren via de normalespijsvertering.Het is één van de krachtigste natuurlijke ontgifte van alle voeding. Ook belangrijk wanneer je periodes hebt waardoor je veel medicatie hebt moeten slikken.

Chorella stimuleert de spijsvertering, remt de groei van ongewenste bacteriën & schimmels in de darmen, vermindert het hongergevoel, belast de maag niet omdat het voor 100% uit natuurlijk materiaal bestaat, versterkt het immuunsysteem en bevat vele vitamine, mineralen en aminozuren.

*In het begin kunnen er klachten worden ervaren , zoals hoofdpijn, buikpijn en misselijkheid. Dit is een teken dat afvalstoffen afgevoerd worden en het lichaam is begonnen met reinigen. Drink daarom voldoende (2 liter ) water zodat het lichaam de vrijgekomen afvalstoffen gemakkelijker kan afvoeren.

verkoopprijs 60 capsules € 19,75