BLEND NEW DAY : Voedingssupplementen

Door het volgen van een opleiding Orthomoleculaire voedingsleer & supplementen ben ik gestart met suppletie in de Salon. Omdat ik al voor een lange tijd interesse had in supplementen op gebied van huidverbetering ben ik me hier in gaan verdiepen en een opleiding gaan volgen.

Waarom de supplementen van Blend new day ?

Zij kijken op  een andere manier, wat heb je echt nodig als aanvulling op je voeding dit doen zij vanuit de orthomoleculaire voedingsleer. Orthomolulair betekent: Hoe voedt je je cellen op moleculair niveau zodat ze zo goed mogelijk werken en daardoor je lichaam zo fit mogelijk blijft !

Ik zie het als een mooie ondersteuning, aanvulling en verbetering voor je huid maar ook voor je lichaam. Gezonde voeding met veel verse en onbewerkte ingrediënten is de basis voor een gezonde leefstijl. Maar daarnaast ben ik er van overtuigd dat door onze westerse leefwijze het daar vaker aan ontbreekt en dat de juiste supplementen onmisbaar zijn. Ze helpen je tijdens de seizoenen en levensfases om je fit te voelen en er op je best uit te zien.

Een mens vernieuwt zich op CELNIVEAU continu. Deze celvernieuwing wordt grotendeels bepaald door de biologie van onze cellen maar zeker ook door de manier waarop je leeft. Je kunt je cellen voeden door goede bouwstoffen en brandstoffen te gebruiken. Brandstoffen zorgen ervoor dat je lichaam energie heeft en bouwstoffen zorgen ervoor dat het lichaam zichzelf kan onderhouden en opbouwen.

De supplementen van Blend New Day zijn een perfecte aanvulling op een gezonde leefstijl. Ze zijn 100 % natuurljk, daar waar mogelijk biologisch en bij voorkeur vegan.

Door middel van samen een Analyse formulier huidverbetering – Suppletie door te lopen kan ik een goed advies geven waar mogelijk voedingssupplementen je een verbetering en aanvulling geven op een mooie je huid en een gezond lichaam!

“Gezond van binnen en mooi van buiten”